Eigen import

Bestel onze wijnen hier

Chateau Guery

Rene Guery de wijnmaker en eigenaar, runt samen met zijn vrouw dit 45 hectaren grote bedrijf in het wijngebied Minervois.

Rene en MarijnDe wijnen hebben een heerlijk karakter elke wijn staat voor smaak. Van strak droge Sauvignon tot een kersen rode Petit Verdot. De wijnen zijn te beschrijven als smakelijk, veel fruit, mooie droge tonen en niet te veel tannine. De geschiedenis van de familie gaat al heel wat generaties terug, alleen maakt Rene nu wijnen van zeer goede kwaliteit. Zijn voorouders waren vooral productie boeren voor de druiven en het sap.

Rene heeft in al verschillende prijzen met de Sauvignon, Viognier en de Eolides verdient.

L’Ermitage

Chateau l’Ermitage is een boeiend wijnhuis in het uiterste zuiden van de Rhône, de Costiëre de Nimes.

JBEM_8169erome Castilon is de eigenaar en heeft het weer van zijn ouders overgenomen.

De karakters van de wijnen zijn veelzijdig van elegante witte wijnen tot robuuste rode wijn.
Viognier, Rousanne, Muscat, Syrah, Mourverdre, Grenache zijn de specialiteiten van dit huis.

Volgens de Terra Vitas culture worden de wijnen gemaakt met veel respect voor natuur en mens, dat resulteert tot duurzaam goede wijnen.

Saint-Bénézet

Dit domaine strekt zich uit over 105 hectare grond, en heeft druiven in de Costieres de Nime en Vins de Pays Doc. Het wijnhuis bevindt zich in Saint-Gilles.

De wijnen in de Pays Doc zijn heerlijke wijnen die perfect geschonken kunnen worden bij een barbecue of een verjaardag met wat vrienden. De wijnen uit de Costieres De Nimes zijn krachtiger en kunnen beter bij een diner geschonken worden. De druiven die dit wijnhuis gebruikt zijn Vermentino, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Grenache en Cinsault. Een moderne manier van wijn maken resulteert tot een elegante en vriendelijke stijl wijn.